Znižano!
 

Darilni set The Beatles

47,80  45,00 

Darilni set The Beatles vključuje skodelici lončarke Jasmine Verbič (3 dcl) Yellow submarine in Strawberrie fields forever. Skodelici sta izdelani iz kvalitetne gline, zato sta več dni žgani na visokih temperaturah, kar pomeni, da sta varni za uporabo v pomivalnem stroju in mikrovalovni pečici.

 

Opis

Barve in glazure so izdelane iz naravnih materialov zato je primerna za pitje čaja, kakava, mleka ali pa vaše jutranje bele kave, lahko pa jo uporabite tudi kot dekorativni kos v vašem stanovanju.

Kandi – razgibano in presenetljivo

Kandi je vrtena kolekcija, na koncu ročno obdelana, posebnost ji dajejo neobičajne poslikave z engobami in podglazurnimi barvami. Izbira zanimive motive in jih interpretira na svoj način. Celoten učinek keramike neobičajnih oblik pride najbolj do izraza v samosvojem ambientu, skupaj z drugimi nevsakdanjimi ali retro elementi v prostoru.

Skodelica Kandi je ročno izdelana na vretenu in ročno barvana, zato se sam izdelek, ki ga boste naročili lahko za malenkost razlikuje od skodelice na fotografiji. Če nas kontaktirate, vam bomo z veseljem poslali slike vseh skodelic, ki so na voljo na poličkah naše trgovinice na Bledu.

Dodatne informacije

Teža 1 kg