Znižano!
 

Darilni set Učitelj-ica

29,80  27,90 

Darilni set Učitelj-ica vključuje slovenski med in skodelico lončarke Jasmine Verbič (3 dcl) Sova. Skodelica je izdelana iz kvalitetne gline, zato je več dni žgana na visokih temperaturah, kar pomeni, da je varna za uporabo v pomivalnem stroju in mikrovalovni pečici.

 

Opis

Barve in glazure so izdelane iz naravnih materialov zato je primerna za pitje čaja, kakava, mleka ali pa vaše jutranje bele kave, lahko pa jo uporabite tudi kot dekorativni kos v vašem stanovanju.

Kandi – razgibano in presenetljivo

Kandi je vrtena kolekcija, na koncu ročno obdelana, posebnost ji dajejo neobičajne poslikave z engobami in podglazurnimi barvami. Izbira zanimive motive in jih interpretira na svoj način. Celoten učinek keramike neobičajnih oblik pride najbolj do izraza v samosvojem ambientu, skupaj z drugimi nevsakdanjimi ali retro elementi v prostoru.

Skodelica Kandi je ročno izdelana na vretenu in ročno barvana, zato se sam izdelek, ki ga boste naročili lahko za malenkost razlikuje od skodelice na fotografiji. Če nas kontaktirate, vam bomo z veseljem poslali slike vseh skodelic, ki so na voljo na poličkah naše trgovinice na Bledu.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Darilni set Učitelj-ica”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja