Lesena očala TISHLER

V podjetju Tishler si prizadevajo, da vam ne ponudijo samo najboljših izdelkov na svetu, ampak tudi najboljše izdelke za svet, s posebnim poudarkom na okoljski in družbeni vpliv skozi celoten življenjski cikel. S kombiniranjem digitalne in analogne tehnologije so postali “digitalni obrtniki”. Načrtovanje, izdelava prototipov oz. izdelava celotnih očal jim omogoča inovacije, prilagoditve in hkrati ohranjanje visokega standarda kakovosti. Vse te komponente so jim omogočile izdelavo lesenih očal, ki imajo vse lastnosti in še več kot očala iz drugih materialov, so pa tudi:

Trajnostne

Ena temeljnih vrednot podjetja TISHLER je trajnost. To vrednoto so dosegli v zgodnjih fazah oblikovanje vseh njihovih izdelkov.
To dosežejo z:
– lesom, pridobljen iz gozdov s trajnostnim gospodarjenjem
– lečami, ki jih je dobavil in izdelal ALCOM Kranj, s sedežem le 20 KM od njihove delavnice na Bledu,
– zaščitni etui je kvaliteten in izdelan iz odpadnega materiala

Odporne

Očala Tishler so zasnovana in izdelana za vsakodnevno rabo. Zaradi njihove edinstvene mešanice tehnologije in materialov so očala izjemno trpežna. Zato ponujajo 3 letno garancijo na okvir.

Opremljena z visoko kakovostnimi lečami

Vsi okvirji Tishler so lahko opremljeni z lečami za zaščito proti soncu, ali na recept, ali kombinacijo obeh. Visoko kakovostne leče jim priskrbi ALCOM, ki nudijo oster in jasen vid s 100% zaščito pred UV žarki.

Udobne

Vsaka očala Tishler so opremljena s parom kakovostnih vzmetnih tečajev. V kombinaciji z mehkobo in lahkotnostjo lesa zagotavljajo popolno in udobno prileganje čez celoten dan.

Lahkotne

Njihovi okvirji tehtajo do 40% manj kot enaki okvirji iz drugih materialov.

Prilagodljive

Ker so vsi okvirji Tishler ročno izdelani, jih lahko prilagodijo tudi obliki in velikosti vašega obraza. Če mislite da imate posebno obliko obraza, nas kontaktirajte.

Obnovljiva

Po nekaj letih imate še vedno nov par očal, vendar z zgodbo, ki jolahko pripovedujete. Zaradi naravnih značilnosti lesa lahko vsa njihova očala obnovijo in popravijo. Tako kot bi prenovili in popravili star leseni stol za zibanje, tako lahko oni popravijo in obnovijo svoja očala. Leče odstranijo, okvir popravijo in pobrusijo ter ga premažejo z mešanico naravnih olj in videti bodo kot nova.

Tehnologija

S kombinacijo stare izdelave in sodobne tehnologije so postali “digitalni obrtniki”. Načrtovanje, izdelava prototipov in izdelava v vitalnih fazah jim omogoča inovacije, prilagoditve in
hkrati ohranjanje visokega standarda kakovosti in vrednosti.

V podjetju Tishler uporabljajo znanje starih obrtnikov in ga kombinirajo s tehnologijo novega obdobja, ki omogoča izdelavo NAJBOLJŠIH OČAL ZA SVET.

Komponente

Želijo le najboljše za svet in najboljše za svet pomeni najboljše za vas. To je razlog, zakaj pri izdelavi njihovih izdelkov uporabljajo samo najboljše komponente.

Očala Tishler so izdelana iz 5 osnovnih komponent

Jedro – breza

Vsak izdelek potrebuje močno jedro. Vsaj 6 plasti breze zagotavlja okvirju moč in trpežnost. Brezo, ki jo uporabljajo za jedro očal prihaja iz obnovljenih gozdnih površin, Zaradi tega imajo okvirji lastnosti kot so lahkotnost, prožnost in trpežnost. V preteklosti so brezo uporabljali za gradnjo letal. Tudi če očala včasih letijo, jih običajno ne boli.

Les

Njihovo poslanstvo je, da ustvarijo NAJBOLJŠE IZDELKE ZA SVET, zato je tudi les ki ga uporabljajo za svoje produkte iz trajnostno gospodarjenih gozdov.

Visoko kakovostne vzmeti

Okvir opremijo z visoko kakovostnimi vzmetmi, da zagotovijo dolgotrajno tesno in udobno prileganje.

Leče

Lesena očala Tishler so opremljena z visoko kakovostnimi lečami podjetja ALCOM, ki nudijo oster in jasen vid s 100% zaščito pred UV žarki.

ALCOM je naš nacionalni proizvajalec leč in se nahaja le 20 km od njihove delavnice na Bledu. To jim omogoča dostop do strokovnjakov z več kot 30-letnimi izkušnjami in najsodobnejšo tehnologijo za zagotovitev, da so vse njihove leče z visoko natančnostjo vgrajene v očala.

Naravna zaščita

Za končno zaščito očal so se združili z AURO iz Nemčije, ki je vodilni proizvajalec naravnih barv in ekoloških premazov. 25-letna prisotnost na trgu jim daje dolgoletne izkušnje pri ustvarjanju premazov, ki so varni tako za svet kot za vas.