Kandi – skodelica lisica

29,90 

Skodelica Kandi (3 dcl) je izdelana iz kvalitetne gline, zato je več dni žgana na izredno visokih temperaturah, kar vam omogoča, da jo lahko očistite v pomivalnem stroju ali pa jo postavite v mikrovalovno pečico.

 

Šifra: 7JV001 Kategoriji: , Oznake: , , ,
 

Opis

Kandi – razgibano in presenetljivo

Kandi je vrtena kolekcija, na koncu ročno obdelana, posebnost ji dajejo neobičajne poslikave z engobami in podglazurnimi barvami. Jasmina izbira zanimive motive in jih interpretira na svoj način. Celoten učinek keramike neobičajnih oblik pride najbolj do izraza v samosvojem ambientu, skupaj z drugimi nevsakdanjimi ali retro elementi v prostoru.

Skodelica Kandi je ročno izdelana na vretenu in ročno barvana, zato se sam izdelek, ki ga boste naročili lahko za malenkost razlikuje od skodelice na fotografiji. Če nas kontaktirate, vam bomo z veseljem poslali slike vseh skodelic, ki so na voljo na poličkah naše trgovinice na Bledu.

Barve in glazure so izdelane iz naravnih materialov zato je primerna za pitje čaja, kakava, mleka ali pa vaše jutranje bele kave, lahko pa jo uporabite tudi kot dekorativni kos v vašem stanovanju.

Dodatne informacije

Teža 0,40 kg
Dimenzije 12 cm