Koral – skledica

24,90 

Skledica Koral  (3.5 dcl) je delo umetnice Jasmine Verbič. Izdelana je iz kvalitetne kamenine, zato je več dni žgana na visokih temperaturah, kar pomeni, da je varna za uporabo v pomivalnem stroju in mikrovalovni pečici.

Šifra: 3JV135 Kategoriji: , Oznake: , , , , ,
 

Opis

Kolekcija Koral – hype

Svet aktualnih modnih barv se vrsti v neponovljivem, a logičnem zaporedju in tako je pri spremljanju trendov oblikovalka našla navdih za novo kolekcijo . Narejena je iz kamenine, visoko žgane, s prelivi v koralno barvo v glazuri. Oblikovana je bila z namenom, da doda sodobnemu domovanju trajnostni efekt s plemenito strukturo kamenine in obenem živahnost trendovske barve.

Skledica Koral je ročno izdelana na vretenu in ročno barvana, zato se sam izdelek, ki ga boste naročili lahko za malenkost razlikuje od skledice na fotografiji. Če nas kontaktirate, vam bomo z veseljem poslali slike vseh skledic, ki so na voljo na poličkah naše trgovinice na Bledu.

Primerna je za kosmiče z mlekom, juho ali razne slane prigrizke, lahko pa jo uporabite tudi kot dekorativni kos v vašem stanovanju.

Dodatne informacije

Teža 0,34 kg
Dimenzije 8,5 cm
Volumen:

3.5 dcl