Znižano!
 

Darilni set Lisička

34,90 

Darilni set Lisička vključuje uhane Origami in skodelico lončarke Jasmine Verbič (3 dcl) Lisica. Skodelica je izdelana iz kvalitetne gline, zato je več dni žgana na visokih temperaturah, kar pomeni, da je varna za uporabo v pomivalnem stroju in mikrovalovni pečici. Uhani pa so ročno barvani in gravirani iz slovenskega lesa.

 

 

Opis

Barve in glazure so izdelane iz naravnih materialov zato je primerna za pitje čaja, kakava, mleka ali pa vaše jutranje bele kave, lahko pa jo uporabite tudi kot dekorativni kos v vašem stanovanju.

Kandi – razgibano in presenetljivo

Kandi je vrtena kolekcija, na koncu ročno obdelana, posebnost ji dajejo neobičajne poslikave z engobami in podglazurnimi barvami. Izbira zanimive motive in jih interpretira na svoj način. Celoten učinek keramike neobičajnih oblik pride najbolj do izraza v samosvojem ambientu, skupaj z drugimi nevsakdanjimi ali retro elementi v prostoru.

Skodelica Kandi je ročno izdelana na vretenu in ročno barvana, zato se sam izdelek, ki ga boste naročili lahko za malenkost razlikuje od skodelice na fotografiji. Če nas kontaktirate, vam bomo z veseljem poslali slike vseh skodelic, ki so na voljo na poličkah naše trgovinice na Bledu.

  Lastnosti kolekcije Origami:

  • Udobni za nošenje
  • Izdelani iz slovenskega lesa
  • Imajo kirurško jeklo na zadnji strani
  • Barve imajo certifikat (SIST EN 71-3), ki izkazuje, da je izdelek prijazen okolju